De Døde Heltes Haller

Her hviler de, der har kæmpet i Ereb og bidraget til dets historie.

Rollepersoner alfabetisk (efter fornavn)

Adriane, Anselmo de Guivarro, Aura Shiva, Avatar, Baroc, Beren den Navnkundige, Björk Skjoldborgsdottir, Boreas (Skt.), Bragon, Cassandra, Castor (Skt.), Chlock Teramanti, Durin den Dødløse, Edain, Eléstian Ànôbahn, Erik, Ferdinal Kuntar, Gerion Natthøg, Goran Kløveøkse, Harkon Nordstjerne, Hinar Carasmir, Ien, Joran Argald, Kah Look, Kanzaril Coral, Katrald Krognos, Kjartan Mokokjarta, Kornelius, Leif, Letinia, Logaems Mullog, Luthien, Marcus Hvilefeldt, Menvaldir, Morac Cereval, Nekan Dureij, Oglus Marinus, Pokol Nimza, Rathos Athana, Relt af Ranz, Ronan, Ronuar Mantanu, Sír Teilfard, Scarpelli, Slatisbartfast Barfoed, Slomovan Mitzev, Stygge, "Tase", Thomas, Thorleif von Linden, Tirban Tarassøn, Ulfbert Smed, Ulvia Tandlor, Varoél Farnésto, Verdun af Althou, Wolfram Sølvræv, De Ukendte.

Spillere

Søren Mørk Albertsen(SMA): Pokol Nimza, Baroc, Relt af Ranz, Kornelius, Chlock Teramanti, EdainKah Look , Verdun af AlthouUkendte.
Nina Aabenhus Andersen (NAAN): Katrald Krognos.
Peter Bjeldbak (PB): Aura Shiva, Wolfram Sølvræv, Kanzaril Coral, Hinar Carasmir, Avatar.
Søren Niedziella (SN): Rathos Athana, Gerion Natthøg, Tirban Tarassøn, Ukendt.
Tom Damsgaard (TD): Durin den Dødløse, Beren den Navnkundige, Luthien, Ulfbert Smed, Ukendte.
Lisbeth Gundtoft (LG): Letinia.
H (H): Goran Kløveøkse, Ronuar Mantanu, Slatisbartfast Barfoed, Harkon Nordstjerne.
Susanne T. Jensen (STJ): Thomas, Sír Teilfard, Menvaldir.
Robert W. Jørgensen (RWJ): Ien.
Charlotte C. Larsen (CCL): Ronan.
Lisbeth Ludvigsen (LL): Adriane, Björk Skjoldborgsdottir.
Niels Madsen (NAHM): Stygge, Bragon, Ulvia Tandlor, Anselmo de Guivarro, Morac Cereval, "Tase", Joran Argald, Ukendte.
Per Mandrup (PM): Kjartan Mokokjarta.
Ole Fugl Nørreløkke (OFN): Leif, Slomovan Mitzev, Erik, Thorleif von Linden, Ferdinal Kuntar, Logaems Mullog, Oglus Marinus.
Carsten Pedersen (CP): Scarpelli.
Simon Serbian (SiS): Sankt Boreas, Varoél Farnésto, Nekan Dureij, Eléstian Ànôbahn.
Sune Serbian (SuS): Marcus Hvilefeldt.
Jacob P. Ørum (JPØ): Cassandra, Sankt Castor.


Navn: Adriane
Spiller: LL
Yrke: Stavmager
SL: SiS
Eventyr: Krilloan
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Anselmo de Guivarro
Spiller: NAHM
Yrke: Munk
SL: SMA & SC
Eventyr: D5K
Kommentar: En sand helt omgivet af undermålere, æresløse og ynkelige skvatmåse, hvilket jo i sidste ende også kostede ham hans liv. Lange er viserne og mange er bønnerne, der høres til hans ære.
op igen

Navn: Aura Shiva
Spiller: PB
Yrke: Mager
SL: SC
Eventyr: Heksedronningen - Den Sidste Kamp
Kommentar: Med magien som frænde trodsede denne mager mange farer i tjeneste for Ereb i almindelighed og Devorien i særdeleshed. Var ansat hos Baron Artuan Anurariamage, som han knyttede venskab med. Han kæmpede imod dæmoner, både dem han selv husede og dem han mødte på sin vej. Hans korte, men intensive, liv sluttede da han blev ramt af en pil i ryggen, mendens han nedkæmpede en fjende. Han nådede at knytte mange venskaber og enkelte fjendskaber.
op igen

Navn: Avatar
Spiller: PB
Yrke: Mager
SL: SC
Eventyr: Fragmenter af rødt...
Kommentar: Egentlig kan man læse meget af historien bag denne person i dagbogen. Ikke en særlig fantastisk mager - magten lå nærmere i den tillid som kunne udnyttes og alle de herlige evner som IKKE havde noget med magi at gøre og som mine modstandere derfor ikke forventede. Avatar stræbede efter totalt mørke i denne dimension og han fandt til sidst glæden og freden da hele hans verden nedsænkede sig i dødens endelige mørke. Læs desuden Avatars dagbog i Krøniker-sektionen - eller brug linket her
op igen

Navn: Baroc (Halvorc)
Spiller: SMA
Yrke: Kriger
SL: TD
Eventyr: Barbia
Kommentar: Døde i Barbia samme sted som NAHM´s Mand. Blev senere vækket som Dødsridder af Kjartan´s Søn´s udsending, og sejler nu rundt ved Trakorien som Pirat.
op igen

Navn: Beren d. Navnkundige
Spiller: TD
Yrke: Zorakinsk ridder
SL: TKN
Eventyr: Marsklandet
Kommentar: Storebror til en mine nuværende spillere, Prins Jehan af Yttersol. Døde i marsklandet, som resultat af Toke d. navnkundiges spidsfindige regler m.h.t. til særskilte slag. Er senere set i selvsamme eventyr, som hovedløs zombie vandrende hvileløst rundt.
op igen

Navn: Björk Skjoldborgsdottir
Spiller: LL
Yrke: Lejesoldat fra Jorduashur
SL: SN
Eventyr: Skt. Arianne
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Skt. Boréas
Spiller: SiS
Yrke: Wegil-munk
SL: SMA
Eventyr: Herskerserien, part II
Kommentar: Da eventyrgruppen trådte ind i en udød Drages grotte, blev alle angrebet af et voldsomt terror-angreb. Boréas døde af hjertestop på stedet - som konsekvens en 20'er på skræktabellen (den gamle version!!?). Senere i spillet ca. 15 min., opdagede jeg, at den nu afdøde Skt. Boréas faktisk havde et par frie heltepoint !!!! - men da var det jo for sent. Shit! I dag er Skt. Boréas helgen i Wegil-ordenen, særligt i klosteret i Thorsborg.
op igen

Navn: Bragon (Ransarder)
Spiller: NAHM
Yrke: Ridder
SL: SMA
Eventyr: Svovlvinter
Kommentar: Den eneste mand, jeg nogensinde har været rigtigt nedtrykt over at miste(incl. Anselmo). Han blev kogt nede i en eller anden hule, hvor en masse vand pludselig fossede ud.
op igen

Navn: Cassandra
Spiller: JPØ
Yrke: Søfarer
SL: SC
Eventyr: Magtens Porte, 1 del. af Ærens Vej
Kommentar: En smuk gøgler, sanger og søfarer, som havde rejst vidt. Hendes skib stævnede ind mod havnen i Kapahlt da Ditlevs drager brændte havnen af. Nogle måneder senere, da hendes sår var helet og hendes hår vokset ud, slog hun følge med Morac Cereval m.fl. i deres vandring gennem Ransard. I løbet af hendes korte karrierre nåede hun at dobbeltfumle med kasteknive (hun var ambidextrøs) og at såre en hest. Ingen personer kom noget til. Hun blev dræbt af en stor krigergolt ved navn Ronan, som var kontrolleret af en lumsk mager. Ronan huggede i den forbindelse armen af både Cassandra og Morac. Morac blev helet og kæmpede videre, men før nogen huskede på Cassandra, var hun blødt tør (-32 KP). Selv om Cassandras øvrige rejsefæller kun havde kendt Ronan i 4 minutter, tilgav de ham straks og slog følge med ham. Hrmmpf!!! For at føje spot til skade blev Cassandras lig gravet ud af hendes varde og ædt af to trolde.
op igen

Navn: Skt. Castor(Ransarder)
Spiller: JPØ
Yrke: Jæger
SL: SC
Eventyr: 2. og 3. del af Ærens Vej
Kommentar: En sej og garvet jæger ca. 40-årig, som måtte ofre sit liv for at nedkæmpe Mørkets Hjerte. Påtog sig at dø for Lyset, da alle andre enten var uværdige eller blot stod og trådte sig selv over tæerne, da de hørte at det var farligt. Hans forehavende lykkedes, men det kostede ham livet. D. 1. marts er fra 620 udråbt til Skt. Castors Dag i Palinor. Der er flere steder rejst frappante kenotafier til hans ære. Ulveryttere valfarter langvejs fra for at lette ben op ad dem. Er nu indgået i Palinors helgenrække, og man kan indimellem høre ædle Eledain-riddere udbryde: ”Ved Skt. Watil, Gerharn og Castor”.
op igen

Navn: Chlock Teramanti
Spiller: SMA
Yrke: Dæmonolog
SL: TD
Eventyr: Ukendt
Kommentar: Han var nok den sjovest/underligste Dæmonolog der har været, da han var fanatisk Den Lysende Vej Tilhænger/Troende/osv. og han brugte sine dæmoner til at tvinge andre fjolser til at blive troende på Den Lysende Vej. Han døde jo så desværre da en eller anden nar af en trylleting fandt ud af at an jo faktisk ikke kunne lide dæmoner, og så lavede han et selvmords angreb med hans forbannede##%?**! Ildsalamander på størrelse med et bjerg!! næsten, derved blev Chlock og hans ven Frank(dæmon) lavet om til slagger.
op igen

Navn: Durin d. Dødløse (Dværg)
Spiller: TD
Yrke: Kriger
SL: SMA
Eventyr: Svovlvinter
Kommentar: Døde i svovlvinter, som altid i strid med Pers mand.
op igen

Navn: Edain (Elver)
Spiller: SMA
Yrke: Magiker (Animist)
SL: SC
Eventyr: Nidland
Kommentar: Den Sejeste Animist der har gået på Moder Jords grønne jord, eller det kunne han ihvertfald være blevet. Vidner har set ham nedkæmpe 3 skeletter med en træstav, og en mumie med en fakkel. Han døde desværre i slutkampen mod Vicotnik. Legenderne er stadig mange om Ham og hans medsammesvorne ven Spip (familiaris).
op igen

Navn: Eléstian Ànôbahn
Spiller: SiS
Yrke: Ridder
SL: SC
Eventyr: De Evige Tågers Ø
Kommentar: En ældre herre med et anseeligt korpus, der trods sit grånende skæg stadig kunne føre sværdet og styre rytteriet gennem stridens kaos. Ridder hos Grev Danelon i Kardien, som han tjente trofast – bla. ved træning af grevens unge væbnere. Eléstian var veteran fra de nidlandske krige, hvis mørke og terrorfyldte skygger forfulgte ham i mareridt. Han fandt sit endeligt på en af rejserne for sin greve, på jagt efter en hertugslægtning. På denne hans sidste rejse ledte han et mindre selskab bestående af tre personer: Væbneren Arianne, som han forsøgte at anvise vejen til riddersporene. Trods hendes noget iltre indre, så Eléstian i hende grundstenene til en værdig bærer af grevens skjold. Lejesoldaten Björk, en udiciplineret krigerkvinde der dog repræsenterede netop dette hverv godt. Særdeles farlig med både tohåndssværd og øl i hånd. Og endelig den såkaldte magikyndige Andryn, en gammel selvoptaget mand med smag for rotter. Trods et noget oppustet ydre kunne han dog et og andet med magiens verden. Eléstian døde efter et stormløb på nogle fanatiske vantros tempel. Hårdt såret besluttede han at dække sine frænders tilbagetog efter et succesfuldt slag mod hjertet af templet. Han døde med sværdet i hånd – og hviler nu fortjent i Etins lys.
op igen

Navn: Erik
Spiller: OFN
Yrke: Pirat
SL: TD
Eventyr: NN
Kommentar: Dræbt af Mørks demonolog´s frembringelse, fordi Erik findelte demonologens slange i enogtyve stykker.
op igen

Navn: Ferdinal Kuntar
Spiller: OFN
Yrke: Jæger
SL: PB & H
Eventyr: NN
Kommentar: Startede med Bjeldbak, sluttede med Bjeldbak og H hos H, på en ø vest for Ereb som kun få kender eksistensen af.
op igen

Navn: Gerion Natthøg
Spiller: SC
Yrke: Ridder
SL: PB & SiS
Eventyr: ?
Kommentar: Arrrgghhhh! Han var en fantastisk person, med en endnu mere fantastisk hest! Den blev dog hans død da den tøvede i kampen mod en varulv! Bagefter lavede jeg en kampmaskine (Urgh Burgh) og tæskede alle spilledernes monstre (ha-ha....kun lidt barnligt)!
op igen

Navn: Goran Kløveøkse (Ransarder)
Spiller: H
Yrke: Kriger
SL: PB & SiS
Eventyr: Ukendt
Kommentar: Han var jo kun med i det ene eventyr. Han brugte tohåndsøkse og jeg mindes også at han var barbar fra "God knows where". Jeg er lige ved at tro at han var fra Ransard. Han blev faktisk introduceret samtidig med den senere Kejser Gorin Gøveløkse - sjovt sammentræf med hensyn til navne. Ja, trist nok blev han selv økset over, da han missede en parering (af et tohåndssværd).
op igen

Navn: Harkon Nordstjerne
Spiller: H
Yrke: Baron/Kriger
SL: SC
Eventyr: Fragmenter af rødt..
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Hinar Carasmir (Grotteelver)
Spiller: PB
Yrke: Ukendt
SL: NAHM & TD
Eventyr: Ludo´s spil
Kommentar: En grottelver som ønskede at se verden uden for bjerget. Deltog i et sælsomt eventyr om "Krogralswyltze's forbandelse" hvor han sandelig fik syn for sagen for verden udenfor de trygge elverrammer i de varme bjerge. Startede det fatale spil om at redde en helt som var blevet efterladt hos Ludo. Da nu denne elver i forsøget tabte, fulgte de andre helte hans eksempel og ... tabte. Faktisk sidder elveren den dag i dag og spiller terninger med Ludo.
op igen

Navn: Ien
Spiller: RWJ
Yrke: Ukendt
SL: SiS
Eventyr: Krilloan
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Kah Look
Spiller: SMA
Yrke: Ukendt
SL: SuS/PB
Eventyr: Den hævngærrige strigle
Kommentar: KAH LOOK!
op igen

Navn: Joran Argald
Spiller: NAHM
Yrke: Kriger
SL: PB
Eventyr: Causari's Gravmæle
Kommentar: Et spædt forsøg på at skabe en afløser til den sagnomspundne Morac Cereval. Uden held. Havde planlagt et flot baghold på nogle skurke. Står klar med tohåndssværet og hugger ud i et gevaldigt hug, men rammer ved siden af (kun pga. KBM, gid Belzebub havde alle disse rådne regler). Skurken derimod, der var til hest, må åbenbart have haft en fantastisk morgen. God morgenmad, tømt tarmen og varme tøfler. Ihverttilfælde beslutter han sig for at returnere et perfekt hug med sit sværd, hvilket resulterede i, at Joran mistede sit ben, hvorefter han ret hurtigt blødte ihjel. Det kan hertil tilføjes, at det var eventyrets absolut første kamphandling.
op igen

Navn: Kanzaril Coral (48 år)
Spiller: PB
Yrke: Mager
SL: SC & SMA
Eventyr: D5K
Kommentar: Vel nok den mægtigste mager jeg nogensinde har spillet, en stavmager som var drevet af en mægtig kraft og kærlighed til magi. Han var til overmåde en kapabel herre indenfor magi. Galdorac Hen Nembura Samfalian REX og Forslaverens Øje var begge dødens værktøj og Kanzaril var en glimrende håndværker. Hans død kom som følge af stor tiltro til egen magi, og manglende respekt for andres.
Læs mere om Kanzaril Coral i filarkivet (direkte link her)!
op igen

Navn: Katrald Krognos
Spiller: NAAN
Yrke: Elementarmager
SL: SiS
Eventyr: III. del af Herskerserien
Kommentar: Døde i Inferno under kamp med dæmonfyrsten i kaoskredsen og hans håndelanger. Ved sin død havde hun været under en længere rejse i Inferno. Gudskelov behøvede hendes frænder ikke være bange for at hun ville miste grebet om sit ellers lidt voldsomme temperament (således at ildkuglerne flyver om ørerne på folk og fæ) da hun forinden havde mistet sin HØJRE ARM!!!! Jo, hendes humør var ikke lige på sit højeste - elementarmager i Inferno - uden at kunne bruge sin magi...
op igen

Navn: Kjartan Mokokjarta
Spiller: PM
Yrke: Kriger
SL: SC & SMA
Eventyr: D5K
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Kornelius (Kardier)
Spiller: SMA
Yrke: Munk
SL: H
Eventyr: NN
Kommentar: Fik hovedet hugget af af en orc på en Ø langt mod syd?. Fik en øl opkaldt efter sig.
op igen

Navn: Letinia
Spiller: LG
Yrke: Ukendt
SL: SiS
Eventyr: Krilloan
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Logaems Mullog (Berender)
Spiller: OFN
Yrke: Ridder
SL: SC
Eventyr: Heksedronningen - Den Sidste Kamp
Kommentar: Beskytter af myrerne i sumpdimensionen. Døde i kampen om Nekronomikon mod heksedronningen, da han faldt ned i forsøget på, at at få en eller anden diabolsk skabning med sig.
op igen

Navn: Luthien (kvinde)
Spiller: TD
Yrke: Kriger
SL: SC
Eventyr: En underlig Fisk
Kommentar: Jeg mener hun døde i en underlig fisk, endnu engang i kamp med Pers rolleperson.
op igen

Navn: Marcus Hvilefeldt
Spiller: SuS
Yrke: Magiker
SL: PB
Eventyr: Causari's Gravmæle
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Menvaldir (Elver)
Spiller: SuS
Yrke: Jæger
SL: SiS
Eventyr:? (med Jacob, Nina, Lars, Charlotte og Lisbeth på en borg ude i et dødt landskab og en sekt der fremmanede en ond ånd i kælderen. Jeg husker ikke hvad Simon kaldte historien, det må vel være (gys) en 3-4 aar siden).
Kommentar: Menvaldir var mit første forsøg med Drager. Jeg ville have en klassisk skovelver, men det gav nogle problemer. For at kunne bruge buen måtte han have 15 i styrke, hvilket er mere end jeg egentlig havde forestillet mig for en spinkel elver. Da smidighed og en vis intelligens også hører til racen, var det som altid karismaen det gik ud over. Da elvereracen jo er smuk af udseende, prøvede jeg at løse problemet med den lave karisma ved dels at vansire den ene halvdel af hans ansigt med ar (hvilket også forklarede at han var ude af sin skov og ivrig efter at slås mod orcer...), dels at give ham en noget overlegen holdning over for mennesker. Jeg mener at huske at vi fulgte reglerne og kun gav ham point som "ung". I hvert fald var der ikke meget tilbage at dele ud af, da han først var købt op i buen. Men meningen var jo også at han ikke skulle alt for tæt på de stinkende og modbydelige modstandere (de være sig orcer eller mennesker). Desværre udviklede tingene sig fra starten skidt for den stakkels Menvaldir. Da karavanen i starten faldt i et baghold af orcer, nåede han ikke op i et træ, men fik maven sprættet op af en krumsabel på halvvejen. Han lå så bevidstløs og forblødte under kampen. Det skulle vise sig at være mønsteret for de fleste kampe. Selvom han var rimelig god med en bue, nyttede det ikke meget når terningen havde et snit på 17 eller deromkring... Desuden kom hele kampagnen til at foregå inde i et afsvedent/dødt landområde hvor intet levende grøde. Som om den stakkels skovelver ikke følte sig dårligt nok tilpas allerede, spærrede SL ham også en overgang inde under jorden - ved en dæmonisk brønd! I et anfald af desperation/kedsomhed besluttede hans fæller sig for at angribe en stor overmagt. Allerede da vi nærmede os deres tilholdssted, blev forreste kriger beskudt og faldt af hesten. I et tåbeligt anfald af loyalitet red Menvaldir frem for at hive ham på hesten og flygte derfra, men krigeren (som egentlig var en troubadour med knækket lut og ret overraskende færdigheder) kom selv på benene og løb - ind mod gården! Det efterlod Menvaldir fremme blandt angribende, tungt bevæbnede ryttere, og da hans egne ridefærdigheder ikke var alt for veludviklede, befandt han sig hurtigt på jorden foran dem kun bevæbnet med en dolk...En mislykket undvige manøvre efterlod ham en sværdarm kortere og igen bevidstløs blødende... Mirakuløst overlevede han til de onde var bragt til fald og historien havde fået en lykkelig udgang, men hans psyke var på sammenbruddets rand efter tabet af sin buearm og al den ondsindede påvirkning fra dæmonologer som gruppen blev udsat for. Mærket på sjæl og legeme har han trukket sig tilbage fra menneskenes verden og forsøger at finde fred og heling i en fjern, grøn skov.
op igen

Navn: Morac Cereval
Spiller: NAHM
Yrke: Kriger
SL: SC
Eventyr: Ærens Vej
Kommentar: Ak ó ve ó jammerklage. En af Erebs bedste krigere er gået bort. Og var det ikke for den mørke skygge i hans sind, så var han blevet Ransards nye konge. En uhyggeligt sej kriger. Gennemførte en længere kampagne med kun en arm!!!! Blev til sidst oftest set kæmpende med stridsøkse (kun en arm), men 2-håndsøksen var hans favorit. Endnu er hans færdigheder med denne ikke overgået af noget menneske. Hans akilleshæl var hans voldsomme temperament, der mere end en gang var ved at bringe ham i fedtefadet. Endeligt blev det dog en ussel byvagts langbue (en kujons våben. Se altid din fjende i øjnene), der dræbte ham. Af særlige omstændigheder var han ikke iført rustning og var i forvejen hårdt såret, da han blev ramt i hovedet af pilen. Æret være hans minde.
op igen

Navn: Nekan Dureij
Spiller: SiS
Yrke: Kriger
SL: NAHM
Eventyr: Den Feliciske Piratkrig
Kommentar: Han var sq' sej! En ung høj mand med et kamplystent sind. Lige så bange for andre, som han havde hår på hovedet (han var skaldet). Han mestrede den ubevæbnede kamp til fulde – og han opsøgte gerne kampe. F.eks. lod han gerne sin hund provokere andre gæster på værtshusene – det kunne jo udvikle sig til et slagsmål! Han var nok lidt for overmodig, og det blev da også hans endeligt. Sammen med SNs sømand (?) stormede han en felisisk hærlejr, hvilket selvfølgelig endte med at de begge blev lagt i lænker. Desværre blev han gjort så ukampdygtig i striden, at han ikke kunne deltage i et desperat dødsangreb på hærlederen. I stedet blev han hængt næste morgen. Dette var dog ikke umiddelbart nok til at slå ham ihjel. – Han stålsatte nemlig hængningen. Og dér hang han så og kiggede på, mens lejren blev pakket ned og hæren drog af sted. Som han hang dér, håbede jeg selvfølgelig, at en tilfældig rejsende ville komme forbi ... men NEJ, det gjorde der ikke. Så efter i flere timer at have hængt der i rebet (via stålsætning og et heltepoint), slap kræfterne alligevel op – og han blev langsomt kvalt! – Øv, det havde ellers været sejt at kunne spille videre efter dén oplevelse.
op igen

Navn: Oglus Marinus
Spiller: OFN
Yrke: ?
SL: SuS/PB
Eventyr: Den hævngerrige strigle
Kommentar: Er på vej !
op igen

Navn: Pokol Nimza (Erbosier)
Spiller: SMA
Yrke: Landevejsrøver.
SL: SC
Eventyr: Dybets Fasor
Kommentar: Døde i duel med Joakim i Dybets Fasor, efter jeg i første duel havde skånet ham slog han mig ihjel i den anden duel.
op igen

Navn: Rathos Athana
Spiller: SC
Yrke: Elementarmager
SL: TD
Eventyr: Ukendt
Kommentar: Døde med stil da han lavede selvmordsangreb for at forinte SMA´s Dæmonolog (og den dæmon han havde frembragt). Et hårdt tab!
op igen

Navn: Relt af Ranz (Ransarder)
Spiller: SMA
Yrke: Ridder
SL: TD & NAHM
Eventyr: Ludo´s spil
Kommentar: "Lever" stadig, fanget i evighed ved Ludo.
op igen

Navn: Ronan
Spiller: CCL
Yrke: Kriger
SL: SC
Eventyr: Ærens Vej
Kommentar: Er på Vej!
op igen

Navn: Ronuar Mantanu (Halv-elver, Trakorer)
Spiller: H
Yrke: Jæger
SL: SC & SMA
Eventyr: D5K
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Scarpelli
Spiller: CP
Yrke: Kriger, Tyv og Mager
SL: SC
Eventyr: Heksedronningen - Den Sidste Kamp
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Sír Teilfard
Spiller: STJ
Yrke: Kriger
SL: SiS
Eventyr: Marsklandet II
Kommentar: Sír nægtede at blive hjemme, men fulgte med da hans storebror Bjolf ville ud og opleve noget mere af verden inden han efterfulgte deres far i byvagten. Sír var meget stolt af sine evner med sværd og bue, men da det kom til stykket var en verden trængt af dæmoner mere end han kunne klare. Heldigvis kunne han forlade sig på storebrors større styrke og kampevner.Sír blev dybt imponeret af sit første møde med magien (der i sandhed også var spektakulært), og besluttede sig for som sit livsmål selv at lære kunsten. Dette nåede dog aldrig at blive til noget (og et studies realiteter ville nok i virkeligheden slet ikke have ligget til denne ret impulsive og naive ungersvend). Da gruppens kvindelige medlem (som Sír mere eller mindre hemmeligt sværmede for) gav sig ud på en lang og farlig klatretur i et forsøg på at nå ind til en belejret garnison og skaffe hjælp til den (endnu en gang) desperat udsatte gruppe, overvurderede Sír sine egne klatreevner og tilbød sin hjælp til missionen. Med Nalas hjælp klarede de sig næsten helt frem, men nær toppen slap heldet op for Sír. Et nogle og fyrre meters fald ned til klippefoden gjorde en brat og eftertrykkelig (-78 KP) ende på Sírs unge liv.
op igen

Navn: Slatisbartfast Barfoed
Spiller: H
Yrke: Jæger
SL: NAHM
Eventyr: NN
Kommentar: Den allerførste mand jeg lavede. Jeg ved ikke om du kan huske ham fra det der eventyr hvor Damsgaard gik amok med sine Caddiske sofabordshunde. Han var menneske og jæger af yrke. Jeg fik ikke spillet mere end to-tre eventyr med ham før Niels tog livet af ham ved, at lade en titan løfte ham tredive meter op i luften og lade ham falde. Det døde han ret meget af..
op igen

Navn: Slomovan Mitzev
Spiller: OFN
Yrke: Munk
SL: SC
Eventyr: Mørkets Hjerte (Del III af "Ærens Vej")
Kommentar:Blev lavet efter Leif´s død på Baudersvej (Jeg undlod at kaste mig i Sæby Å på vej hjem i en sen nattetime - Jeg slap sikkert for en hovedpine). Deltog kun i Mørkets hjerte.
op igen

Navn: Stygge (Felicier)
Spiller: NAHM
Yrke: Sømand
SL: SMA
Eventyr: Dybets Fasor
Kommentar: Denne person er ikke død, men vandrer efter sigende stadig rundt i de store grotter(el. er det Frederikshavn). Er vist efterfølgende set som SLP. Har skudt pile efter Firfin med dennes egen bue. He He.
op igen

Navn: "Tase"
Spiller: NAHM
Yrke: Tyv
SL: SN
Eventyr: Ærens Vej
Kommentar: Er på vej!
op igen

Navn: Thomas
Spiller: STJ
Yrke: Tyv
SL: SC
Eventyr: Ærens Vej
Kommentar: For en gangs skyld ville jeg have en figur, der ikke var en tudegrim slagsbror med takt som et næsehorn i brunst. Thomas var smidig, slank, med mange nyttige evner og rimelig høj karisma. Karisma var dog ikke i høj kurs; SL kvitterede et fummel i låsedirkning med en dyb depression, der afholdt ham fra at bruge sine andre nyttige færdigheder, og resten af gruppen var konstant på nakken af ham. Han blev forslået, forbrændt, forfrosset, og besat af en dæmon, så hans overlevelse blev stærkt udfordret da SL i alt nappede 3 permanente FYS-points. Lad mig få en slagsbror igen! Læs mere om tyven Thomas´ oplevelser i kampen mod Mørkets Hjerte i Krøniker-sektionen, eller brug linket her!
op igen

Navn: Thorleif von Linden
Spiller: OFN
Yrke: Elementarmagiker
SL: NAHM
Eventyr: NN
Kommentar: Var faktisk sej, da han provokerede en Titan under NAHM´s ledelse, med det resultat, at han blev forstenet, og kort efter begravet under et bjerg. Ærgeligt at jeg rev ham i stykker, han kunne teoretisk graves frem og vækkes igen. Jeg var vist lidt bitter over at de andre først hev deres egendele og fundne skatte ud, og derefter forsøgte, men mislykkedes med mig.
op igen

Navn: Tirban Tarassøn
Spiller: SC
Yrke: Sømand
SL: NAHM
Eventyr: Den Feliciske Piratkrig
Kommentar: En Berendisk sømand, der blev trukket ind i konflikten mellem Felicien og Berendien. Narret til at på det nærmeste forråde sit land døde han heltmodigt, da han tilfangetaget og lænket i en Felicisk hærlejr, med sine bare næver dræbte den Feliciske leder.... Øjeblikket efter blev han hugget ned af vagterne.
op igen

Navn: Ulfbert Smed (Felicier)
Spiller: TD
Yrke: Smed
SL: SC
Eventyr: Nidland
Kommentar: Kendt som "Han der skulle værekonge". Døde i kamp med Vicotnik. Grunden til hans alt for tidligere afgang fra denne jord, ligger i det faktum, at han fik storheds vanvid og valgte at kæmpe med bredsværd, frem for sin elskede stav.
op igen

Navn: Ulvia Tandlor (Magiller kvinde)
Spiller: NAHM
Yrke: Lejemorder
SL: SMA
Eventyr: Krilloan.
Kommentar: Bare fordi hun så godt ud skulle hun kanøfles. Det eneste heltmodige, der blev foretaget af nogensomhelst i det eventyr, blev gjort af hende. Desværre døde hun af det.
op igen

Navn: Varoél Farnésto
Spiller: SiS
Yrke: Søfarer
SL: NAHM
Eventyr: Den Feliciske Piratkrig
Kommentar: En gammel søulk, der på sine ældre dage var blevet lidt af en pirat. Han blev involveret i hændelser med tilknytning til den felisiske piratkrig. Men søfolk skal lære at holde sig på havet. Også selvom de mister et ben. Dét gjorde han nemlig i en natlig strid. Og derefter humpede han rundt på ét ben og krykker. Det afholdt ham dog ikke fra at svinge sin huggert og deltage i en ekspedition til en bjergegn syd for Krilloan. Han så guldet for sig – og kravlede derfor lystigt med op af bjergsiden. Dét skulle blive hans endeligt. For da en eller anden idiot af en landkrappe satte en mystisk rystelse i bjerget i gang, tog han flugten ned af bjerget igen. Men ak, med ét ben er den slags ikke let. Han snublede, faldt og styrtede i afgrunden. Først lå han i sit blod på klippen langt nede og forbandede landjorden – og dernæst blev han begravet af et par tons klippe. Pirater skal holde sig til havet og den salte blæst – og ikke drage på eventyr til lands!
op igen

Navn: Verdun af Althou
Spiller: SMA
Yrke: Ridder
SL: PB
Eventyr: Causari's Gravmæle
Kommentar: En prægtig ung Ridder , med udsigt til at bedrive noget stort. Men blev under mystiske omstændigheder dræbt af en ondskabsfuld magiker.Resterne af Ridderen er blevet transporteret hjem til hans hjemstavn.Rygterne siger at Verdun's noget ældre broder har svoret en grusom hævn over den skyldige og dennes bagmænd.
op igen

Navn: Wolfram Sølvræv (44 år)
Spiller: PB
Yrke: Ridder
SL: SC & SMA
Eventyr: D5K
Kommentar: Ridder, fanatiker, ærekær, idealist er blot et udsnit af de mange betegnelser denne ridder fik i sin livstid. Ridder for alt hvad Etin kunne tilbyde, Kongens betroede og Dronningens beskytter. Tiltroede sine medmennekser gode motiver, men forventede det værste. Wolfram døde som ungkarl, hvilket vist ikke er usædvanligt blandt helte. Han stod for at skulle gifte sig, men ville lige "ordne" denne sag først, hvor efter titel og gods ventede ham. Desværre døde Wolfram i lavastrømme i en vulkan. Wolfram døde som en æresmand, uden pletter på sit rygte.
op igen

Navn: Ukendt (Dværg)
Spiller: NAHM
Yrke: Ukendt
SL: SMA?
Eventyr: NN
Kommentar: Min første RP. Holdt til ca. et kvarters spil, hvor han nåede at medvirke til en købmands død (Damsgaards dværg slog ham ihjel.) Blev slået ihjel af købmandens rasende butikselev. Eventyrets navn ukendt.
op igen

Navn: Ukendt (Menneske)
Spiller: NAHM
Yrke: Magiker
SL: SC
Eventyr: En underlig Fisk
Kommentar: Levetiden var ca. 1 times spil, så blev han slået ihjel af Lasses mand med et tohåndsvåben, fordi han blandede sig i Per´s og Tom´s skænderi.
op igen

Navn: Ukendt (muligvis halvelver)
Spiller: NAHM
Yrke: Sømand
SL: TD
Eventyr: Barbia.
Kommentar: Denne person blev også slået ihjel af hans ignorant med eventyrer, da han i halv bevidsløs tilstand blev smidt ud fra ca. 20 meters højde.
op igen

Navn: Ukendt
Spiller: NAHM
Yrke: Kriger
SL: TD
Eventyr: "Caddisk sofabordshund"
Kommentar: "Sorte Mor", en demon, drak ca. 1.liter af dråben, hvilket var mere end selv en demon kunne klare. Sprang i luften, da den døde, med det resultat, at min mand mistede hovedet, der røg i havne basinnet i Arno. I hjelmen lå et gældsbevis på 1.000.000,oo sølvmønter.
op igen

Navn: Ukendt
Spiller: SMA
Yrke: Landevejsrøver
SL: SC?
Eventyr: NN
Kommentar: Min første mand. Døde i sit første eventyr, blev skudt i hovedet med en armbryst af Joakim.
op igen

Navn: Ukendt (Elver)
Spiller: SMA
Yrke: Kriger.
SL: SC
Eventyr: Marsklandet
Kommentar: Døde i marsklandet, blev omringet inde i en hule af 3 dværge og en jordgnom og blev siden slagtet.
op igen

Navn: Ukendt (Ransarder)
Spiller: SMA
Yrke: Magiker (lærling ved Aurra Shiva)
SL: SC
Eventyr: Heksedronningen - Den Sidste Kamp
Kommentar: Døde i kamp med kæmpe myrer i en anden dimension under Heksedronningen, den sidste kamp.Inden da reddede han Barones liv 2 gange, mens Aura Shiva så lamslået til...
op igen

Navn: Ukendt
Spiller: SC
Yrke: Kriger (Ønskede brændende at blive ridder)
SL: SMA
Eventyr: Krugal Svylses Hemmelighed
Kommentar: Et trist minde fra en ellers strålende tur til Stockholm i rollespillets barndom, smilet stivnede da hans PSY-point langsomt forsvandt (til den bitre ende).
op igen

Navn: Ukendt (Dværg)
Spiller: TD
Yrke: Kriger
SL: SMA (?)
Eventyr: Ukendt
Kommentar: Døde i mit allerførste rolle spil. Ihjelslået af Svend Bent, en superkriger med bijob som butiksassistent.
op igen

Navn: Ukendt (Hobbit)
Spiller: TD
Yrke: Gøgler med omrejsende kamel cirkus
SL: TKN
Eventyr: Marsklandet
Kommentar: Døde ligeså i marsklandet, på det sindrigste myrdet af medspillere, fordi han ikke kunne holde fingrene fra et af deres magiske våben.
op igen

Navn: Ukendt (Zorakiner)
Spiller: TD
Yrke: Kaptajn
SL: NAHM
Eventyr: Ukendt
Kommentar: Sejlede rundt og gjorde kopperhavet usikkert på chebecken "Den lysende Falk"(Tror jeg nok den hed), døde efter to gange at være faldet i en fælde, pga. af sin griskhed og manglende evne til at tænke sig om.
op igen